Concert geven

Een concert geven in de Oosterkerk

Hieronder zetten we de verschillende mogelijkheden voor het geven van een concert op een rij.

De Oosterkerk huren voor een concert

-Je kan zelf een entreeprijs heffen

-Wij vermelden het concert op onze website, in de nieuwsbrief en sturen dit concert in onze volledige agenda naar verschillende culturele agenda’s

Voor meer informatie, een rondleiding of een afspraak neem je het best via e-mail contact met ons op!

Spelen in de koffieconcertreeks

-Wij kijken of het aanbod in de koffieconcertreeks past qua muziek en planning.

-Er is een gage voor de musici

-De datum wordt door de Stichting Oosterkerk bepaald, meestal is dit de derde zondag van de maand om 12:00 uur.

-Het concert is gratis toegankelijk voor publiek (vrijwillige bijdrage)

Neem snel contact op met onze programmeur!

Voor conservatoriumstudenten

-Je kan je opgeven via de producer van het Conservatorium van Amsterdam

-Wij hebben in onze concertreeks twee data per maand speciaal beschikbaar voor conservatoriumstudenten .

-Er is een kleine gage voor de musici

Korting

Bij buurtgerelateerde – , gratis -, benefietconcerten of meerdere boekingen is er soms korting mogelijk op de huurprijs!

Samen met de Stichting Oosterkerk een concert(reeks) organiseren

Stuur je voorstel of ideeën naar onze programmeur!

Capaciteit

-Vergunning voor maximaal 200 personen

-160 stoelen

-40 klapstoelen huren via onze overburen kost €50,- extra – mits beschikbaar

Catering

Er is een simpele keuken met koffiezetapparaten, percolators (6l), waterkokers, wijnglazen, schalen etc. en er zijn tafels om een bar in te richten. In overleg kan je hiervan gebruik maken en koffie/thee schenken rond het concert. Je moet in dat geval zelf voor ‘personeel’ zorgen!

Akoestiek

-Er zijn tien borden met akoestisch materiaal (piramideschuim) om de akoestiek te beïnvloeden.

-Geluidsinstallatie (in eerste instantie bedoeld voor sprekers): vier luidsprekers, een versterker, spreekmicrofoons

Publiciteit

Wij kunnen een aantal posters/flyers kwijt in en om de kerk

Het Van Oeckelen-orgel