Trio Les Amis – mandoline, gitaar & accordeon

Trio Les Amis brengt een zeer afwisselend programma in alle denkbare combinaties en bestaat uit twee bestaande duo’s; Follie à deux – mandoline en accordeon en Duo Giuliani – mandoline en gitaar. Door samenwerking van de musici opent zich een breed scala aan mogelijkheden. Fijnzinnige mandoline en gitaarmuziek, Italiaanse volksmuziek, Zuid-Amerikaanse choro’s en tango’s en een knipoog naar Django Reinhardt en zijn Hot Club de France.

Minstens drie keer per maand is er een gratis concert in de Oosterkerk. Op de (meestal) derde zondagmiddag van de maand een koffieconcert en op de eerste dinsdagavond en derde vrijdagmiddag van de maand treden (oud-)studenten van het Conservatorium van Amsterdam op. Deze concerten worden naast subsidie van de Werkgroep Kunst & Cultuur Oostelijke Binnenstad mogelijk gemaakt door uw vrijwillige bijdrage.

OV: Bus 22 stopt op loopafstand van de Oosterkerk: halte Wittenburgergracht

Parkeren in de buurt: