dinsdag 2 maart 2021 20:00-21:00 uur

Het Zefiro Quintet bestaat uit fluitist Ramakrishnan Kumaran, violiste Karina Sosnowska, altvioliste Arina Kuchmina, celliste Khrystyna Kulchynska en harpiste Dafne Paris. De leden van het kwintet leerden elkaar kennen op het Conservatorium van Amsterdam waar ze momenteel studeren.

De musici zijn afkomstig van landen met een groot cultureel erfgoed zoals Rusland, Italië, Nederland, de Verenigde Staten, India, Ukraine en Polen en hebben -voordat ze naar Amsterdam verhuisden – in Helsinki, Rome, Nashville, Gdansk en Kiev gestudeerd. Een van de sterke punten van dit ensemble is de sfeer en de manier waarop zij zulke uiteenlopende achtergronden verwerken in hun muziek. Naast hun kwintet zijn ze actief in verschillende orkesten en ensembles en treden regelmatig op in de belangrijkste steden van Europa.

 

Reserveren

Het is alleen mogelijk de Oosterkerk te bezoeken met een reservering. Je kan via deze pagina één van de beschikbare stoelen reserveren.

Hier kan je meer informatie vinden over de coronamaatregelen die we hebben getroffen om uw bezoek veilig en aangenaam te laten verlopen.

Uitvoerenden