vrijdag 17 december 2021 20:15-21:45 uur

Dit concert is afgelast vanwege de nieuwe coronamaatregelen.

Women’s Company zingt onder leiding van dirigent Marjan Politiek muziek van o.a. Palestrina & Britten. Met medewerking van het Duo Dufonte, bestaande uit Iara de Carvalho Perillo (dwarsfluit) en Hedwig Brieffies (harp). Annemarie van Woerkom verzorgt de pianobegeleiding.

 

Het programma:

*Ahi, che quest ócchi miei van Palestrina

*Volksliedjes uit de Balkan en Spanje

*The Seal lullaby van Eric Whitacre

– pauze –

*A Ceremony of Carols (1943) van Benjamin Britten met begeleiding dwarsfluit en harp.

 

Zaal open 19:45 uur / aanvang concert 20:15 uur
Entreeprijs €12,50

 

Women’s Company

Women’s Company is een eigenzinnig Amsterdams vrouwenkoor. In een goede sfeer en onder inspirerende en professionele leiding van Marjan Politiek, zingen we een gemengd en vierstemmig repertoire. We repeteren op donderdag van 20-22 uur in de Oosterkerk.

Het motto van ons koor is “eenheid in verscheidenheid”. Met al onze liedjes in verschillende stijlen, van uiteenlopende werelddelen en uit vele tijden is er één constante: we kiezen muziek die ons raakt en aanspreekt en waar we graag expressie aan willen geven. Muziek, en zeker gezongen muziek, verbindt mensen. Door de coronapandemie heeft Women’s Company een tijd niet kunnen optreden. We zijn verheugd dat we rond de kerstdagen een gevarieerd programma in hemelse sferen kunnen brengen.