zondag 17 februari 2019 12:00 - 13:30 uur

Het Luna Kamerkoor onder leiding van Wolfgang Lange zingt Joby Talbot’s ‘Path of Miracles’. ‘Path of Miracles’ is een ruim een uur durend a cappella werk voor 17 stemmen en gebaseerd op de meest blijvende route van de katholieke pelgrimage – de grote pelgrimage naar Santiago. De vier delen van Path of Miracles zijn genoemd naar de vier belangrijke stopplaatsen binnen de ‘Camino Frances’ te weten Roncesvalles, Burgos, León en Santiago. De ‘Camino Frances’ is de spil binnen het netwerk van pelgrimsroutes naar Santiago.

Minstens drie keer per maand is er een gratis concert in de Oosterkerk. Op één zondagmiddag van de maand een koffieconcert en op de eerste dinsdagavond en één vrijdagmiddag van de maand treden (oud-)studenten van het Conservatorium van Amsterdam op. Deze concerten worden naast subsidie van de Werkgroep Kunst & Cultuur Oostelijke Binnenstad mogelijk gemaakt door uw vrijwillige bijdrage.

Uitvoerenden