dinsdag 5 oktober 2021 20:00-21:00 uur

Duo Era bestaat uit de Oekraïense celliste Khrystyna Kulchynska en de Italiaanse harpiste Dafne Paris en combineert zijn muzikale roots met bijzondere historische en moderne tradities. Van Italiaanse en Russische/Oekraïense componisten als Vivaldi, Tedeschi, Tchaikovsky en Glière tot Franse en Koreaanse auteurs als Ravel en Isang Yun.

 

Khrystyna Kulchynska en Dafne Paris leerden elkaar kennen op het Conservatorium van Amsterdam waar ze momenteel studeren. Eén van de sterke punten van het duo is de sfeer en de manier waarop zij hun uiteenlopende achtergronden en cultureel erfgoed (Italiaans, Nederlands, Oekraïens en Russisch) verwerken in hun muziek. De belangrijkste doeleinden van hun duo zijn de uitbreiding van het repertoire voor deze instrumentencombinatie en het creëren van interdisciplinaire performances. Momenteel werken ze aan projecten waarin muziek, beeldende kunsten en poëzie samenvloeien. Naast hun duo zijn ze actief in verschillende orkesten en ensembles en treden ze regelmatig op in de belangrijkste steden van Europa.

 

Reserveren

Het is alleen mogelijk de Oosterkerk te bezoeken met een reservering. Je kan via deze pagina één van de beschikbare stoelen reserveren.

Hier kan je meer informatie vinden over de coronamaatregelen die we hebben getroffen om je bezoek veilig en aangenaam te laten verlopen.

Uitvoerenden