zondag 6 februari 2022 15:00-16:00 uur

Trio Yoffi treedt voor het eerst naar buiten in nieuwe samenstelling. Na het vertrek van Daniela Zlatkin is Naftali bereid gevonden om haar plaats als cellist in te nemen. Er is ook een nieuw programma samengesteld.

We beginnen met het zonnige Trio Opus 11 van Beethoven. Dat vormt een groot contrast met het Trio Opus 67 van Schostakovitsch. Ontstaan in de donkerste tijd van de Tweede Wereldoorlog, ademt dit magistrale werk een sfeer van angst en pijn. Als tegenwicht spelen we ook werken van Astor Piazzolla en een vroeg werk van pianist Jetze Dubbelman.

 

Trio Yoffi

Trio Yoffi werd opgericht in 2018 door Daniela Zlatkin (cello), Rami Koch (viool) en Jetze Dubbelman (piano). In 2019 vonden de eerste concerten plaats met trio’s van Beethoven, Piazzolla en Mendelssohn. Een tweede programma kwam in 2019, met werk van Mozart, Schostakovitsch, Schubert en van Jetze Dubbelman.

Inmiddels is Daniela naar Portugal verhuist en haar plaats is ingenomen door Naftali Gurevich. Het trio werkt nu aan een programma met weer andere trio’s van Beethoven, Schostakovitsch en Piazzolla. Dat zal in het begin van 2022 uitgebracht worden.

“Yoffi” is het Hebreeuwse woord voor schoonheid. Maar het kan ook een uitroep van blijdschap zijn: hoera! En het is ook nog de naam van het lieftallige katje van Rami Koch, dat het trio gezelschap houdt bij de repetities in zijn studio in Bussum.

 

Reserveren

Je kan via deze pagina één van de beschikbare stoelen reserveren.

Hier kan je meer informatie vinden over de coronamaatregelen die we hebben getroffen om je bezoek veilig en aangenaam te laten verlopen.

Uitvoerenden