vrijdag 20 april 2018 14:30-15:15 uur

Deborah Witteveen (saxofoon) en Maxime Snaterse (piano) spelen als duo sinds 2015 toen zij samen een concertreis maakten naar Griekenland op uitnodiging van het Prinses Christina Concours.

Na deze bijzondere reis zijn ze blijven samen spelen en hebben ze onder andere gespeeld in Musis Sacrum Arnhem, De Doelen Rotterdam, Muziekcentrum Enschede en de Nieuwe Kerk in Den Haag. Deborah en Maxime vinden elkaar in hun expressieve en kleurrijke spel. Deze middag spelen zij een gevarieerd programma met zowel hedendaagse muziek als stukken uit het klassieke saxofoonrepertoire. Toegang gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

 

Concerten in de Oosterkerk

Minstens drie keer per maand is er een gratis concert in de Oosterkerk. Op één zondagmiddag van de maand een koffieconcert en op de eerste dinsdagavond en één vrijdagmiddag van de maand treden (oud-)studenten van het Conservatorium van Amsterdam op. Deze concerten worden naast subsidie van de Werkgroep Kunst & Cultuur Oostelijke Binnenstad mogelijk gemaakt door uw vrijwillige bijdrage.

 

Bereikbaarheid

OV: Bus 22 stopt op loopafstand van de Oosterkerk: halte Wittenburgergracht

Parkeren in de buurt:
ma-za 9.00-21.00 uur – 3 euro per uur
zon- & feestdagen – gratis

Uitvoerenden