zaterdag 14 juli 2018 10:00 - 17:00 uur

Verken de buitengewone mogelijkheden van je stem onder begeleiding van Mark van Tongeren. Je begint met je lichaam via de adem en opwarmoefeningen. Van daaruit laat je je stem klinken, in allerlei vormen. We richten ons vervolgens op resonantie, boventonen en op improvisatie.

We leren dat resonantie en boventonen al deel uitmaken van de geluiden die we dagelijks voortbrengen. De geweldige akoestiek van de Oosterkerk zal zeker bijdragen aan deze ervaring.

Deelname kost €40,- en inschrijven kan door dit formulier in te vullen. De aanmelding is pas definitief als we een ingevuld formulier en de betaling binnen hebben. Er is een beperkt aantal plaatsen.

Op zondag 15 juli geeft Mark van Tongeren (samen met Sinan Arat) een koffieconcert in de Oosterkerk.

Uitvoerenden