woensdag 15 juni 2016 20:15-21:45 uur

Workshop Asko|Schönberg & componist Huang Ruo:

VERBONDENHEID – Muziek en gesproken woord

 

Namens de musici en medewerkers van Asko|Schönberg nodigen wij u van harte uit voor een workshop met Huang Ruo en onze musici. De Chinees-Amerikaanse componist Huang Ruo, de eerste composer-in-residence bij Het Concertgebouw, schrijft een compositie, The Sonic Great Wall, waarin het publiek een actieve rol speelt.
Dit werk wordt later dit jaar uitgevoerd tijdens November Music en is geschreven i.h.k.v. het project CONNECT*.

 

Tijdens de workshop zal Fedor Teunisse, artistiek leider van Asko|Schönberg, samen met HuangRuo het project en de compositie introduceren. Aansluitendzullen de deelnemers samen met de componist en musici van Asko|Schönberg de compositie uitvoeren en ereen individuele bijdrage aan leveren met gesproken woord en geluidseffecten. De verbondenheid tussen musici en deelnemers die hierdoor ontstaat, staat centraal tijdens deze workshop.

De workshop zal ongeveer een uur duren en na afloop is er gelegenheid om onder het genot van een drankje na te praten.

 

U kunt zelf een tekst of gedicht meenemen en deze in de workshop gebruiken. Tijdens de workshop zal ook geïmproviseerd worden met tekst.

 

Tijden

Inloop met koffie & thee:  vanaf 19.45 uur

Aanvang workshop: 20.15 uur

Aansluitend bieden wij u een drankje aan

 

Aanmelding

U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen aan Ymkje Koopal via productie@askoschoenberg.nl of door te bellen naar 020 519 18 55. Deelname is gratis.

 

Filmopnamen

Van de workshop zal een reportage gemaakt worden dus er zal een camera aanwezig zijn.

 

Deze workshop wordt georganiseerd in het kader van CONNECT, een Europees project waarbij de dialoog tussen publiek, uitvoerders en makers centraal staat. Art Mentor Foundation Lucerne is initiatiefnemer hiervan. HuangRuo schijft speciaal voor dit project de compositie The Sonic Great Wall.