zaterdag 3 juli 2021 15:00-16:00 uur

‘Raga Impressions’ is voor de muziekliefhebbers die op zoek zijn naar nieuwe klassieke muziek. Voor dit concert gaat Sinta Wullur op piano – samen met violiste Lenneke van Staalen en tablaspeler Heiko Dijker – klassieke muziek uit India en het westen samensmeden tot een nieuw genre.

Het programma is samengesteld uit improvisaties gebaseerd op de Indiase manier van het interpreteren van de raga. Een fusion van verschillende culturen maakt dat er invloeden van verschillende muziekstijlen te vinden zijn. Sinta Wullur heeft in haar pianospel gamelanritmes met klassieke pianotechnieken vermengd en toegepast in de Indiase muziek.

Je hoort verwijzingen naar klassieke muziek, minimal music en filmmuziek. Naast de improvisaties zijn gecomponeerde stukken van Sinta Wullur, Heiko Dijker en composities van Philip Glass te horen.

Met financiële steun van het Norma Corona Fonds.

 

Reserveren

Het is alleen mogelijk de Oosterkerk te bezoeken met een reservering. Je kan via deze pagina één van de beschikbare stoelen reserveren.

Hier kan je meer informatie vinden over de coronamaatregelen die we hebben getroffen om uw bezoek veilig en aangenaam te laten verlopen.

Uitvoerenden