Vocal Group BANT

In de Oosterkerk:

Biografie

Vocal Group BANT 2.1 heeft 2017 middels een 5-tal inspirerende workshops gebruikt om zichzelf opnieuw ‘uit te vinden.’

Dit heeft geleid tot aanwas van nieuwe leden, een nieuwe versie van BANT (2.1!) én een nieuw project: ‘Northern Connection’. Dit keer een meer muzikaal vocaal dan theatrale presentatie van het Scandinavische programma. Ook nu weer rijk en gevarieerd met jazz- en poprepertoire, wereldmuziek én het klassieke lied. De concerten vonden plaats op 29 en 30 september 2018.

Al 14 jaar deelt muzikaal leider Ronald Becker zijn grote muzikale ervaring met Vocal Group BANT. Ronald weet dat de BANT-zangers van avontuur houden. Zijn insteek is om publiek én zangers te raken. Te boeien met levend vocaal theater. BANT kiest voor grensverleggend, afwisselend, dynamisch en bovenal authentiek zijn.

December 2018 zal weer in het teken van Ariél Ramirez (met o.a. de Misa Criolla) staan. Wat 2019 ons gaat brengen? Houd de website in de gaten voor het laatste nieuws!

Op de hoogte blijven? Wil je bij ons zingen? Ken je iemand die bij ons wil zingen? Contact: info@vocalgroupbant.nl / 06 22 52 39 74 – Margreet Snaas.