UPDATE: Benefietconcert Instrumentendepot Leerorkest op 20 november

Ramon van Engelenhoven

Op zondagmiddag 20 november geeft Ramon van Engelenhoven, de winnaar van het Young Pianist Concours 2015, een benefietconcert ten bate van muziekles voor kinderen. Met een Leerorkest krijgen kinderen op de basisschool de kans – vaak voor het eerst – om muziek te maken op een instrument. Het landelijke Instrumentendepot Leerorkest voorziet scholen van muziekinstrumenten. Ramon van Engelenhoven biedt in samenwerking met de actie ‘Klassiek Geeft’ van Radio 4 dit concert aan. Deze actie heeft afgelopen juni 1.024 instrumenten opgeleverd en 74.925 euro opgebracht!

“U kunt ook bij dit unieke benefietconcert zijn. Mooie muziek beluisteren en daarmee kinderen blij maken als ze straks zelf muziek kunnen gaan maken,” – organisator Vital van Looveren

Op het programma staat muziek van Chopin, Debussy en Liszt. (onder voorbehoud)

Zondag 20 november 2016 van 16.00 tot 17.00 uur in de Oosterkerk. De deur is open vanaf 15 uur. Er is koffie en thee verkrijgbaar en na het concert een drankje.

 

Kaarten kosten in de voorverkoop €10,- of met korting €5,- met korting (CJP, 65+ en stadspas). Aan de deur €15,-. Kaarten bestellen kan via leerorkest.nl.

Alle inkomsten uit de kaartverkoop gaan naar de stichting Instrumentendepot Leerorkest. Na afloop van het concert wordt de opbrengst symbolisch overhandigd aan een vertegenwoordiger van het bestuur.

De organisatie van dit benefietconcert is in handen van Vital van Looveren // 020 – 463 55 03 of info@looveren.nl

Meer informatie is te vinden op: