Expositie Sjaak van der Leden – nog t/m zondag!

De expositie van Sjaak van der Leden – Leven ná de mandala – is nog maar tot en met zondag te zien in de Oosterkerk:

Het principe van de mandala, zoals ik die toepaste: tweezijdige symmetrie in een vierkant vlak, subtiel ontregeld in kleur en vormen, zorgvuldig uitgeschilderd, ervoor wakend dat een evenwichtig geheel ontstaat, heb ik verlaten: Dát schilderen is een tijdrovende bezigheid, die een behoorlijke zelfdiscipline vereist. Mijn passie, direct uiting te geven aan ervaring van schoonheid, verbazing over wat ik zie etc, komt ermee in conflict. De nieuwe schilderijen, die ik tentoonstel, pogen de principes “vrij werken” en “mandala” te verzoenen.

  • vrijdag 11 november 2016- 14.00-19.00 uur
  • zaterdag 12 november 2016- 14.00-19.00 uur
  • zondag 13 november 2016- 14.00-19.00 uur

Meer informatie