Livestream Santiago Trio (terugkijken)

Een concert in de Oosterkerk bijwonen zit er voorlopig helaas niet in vanwege de coronamaatregelen, maar je kon op dinsdag 6 april wel vanuit huis de livestream van het concert door het Santiago Trio volgen. José Joaquín Parejo Bullón (piano), Davita Laseur (viool) en Francisco López Serrano (cello) speelden muziek van Dvořák, Piazzolla, Smetana & Ysaye. Het concert is gratis terug te kijken maar een donatie wordt heel erg op prijs gesteld.

Verder hopen we dat je het concert deelt met anderen, stuur de link dus vooral door! Naast alle beperkingen schept deze tijd ook allerlei nieuwe mogelijkheden: spreek bijvoorbeeld met iemand af om allebei vanuit huis op hetzelfde moment het concert te beluisteren!

Veel plezier!

De livestreamopname is terug te kijken via onze livestreampagina