Dokwerk Saxophone Quartet (terugkijken)

Het Dokwerk Saxophone Quartet speelde op vrijdagmiddag 30 april om 14:30 uur voor saxofoonkwartet geschreven muziek, variërend van het prille begin van het genre in Frankrijk gedurende het begin van de 20ste eeuw via de tijd van de immigratie in het Amerikaanse minimalisme tot de meeste recente ontwikkelingen in het Nederlandse muzieklandschap.

Livestream

Het concert werd live uitgezonden via de livestream-pagina op onze website. Je kan de opname op die pagina gratis terugkijken. Wel willen wij je heel vriendelijk vragen een donatie te doen.

Verder hopen we dat je de video deelt met anderen, stuur de link dus vooral door! Naast alle beperkingen schept deze tijd ook allerlei nieuwe mogelijkheden: spreek bijvoorbeeld met iemand af om allebei vanuit huis op hetzelfde moment het concert te beluisteren!

Veel plezier!