Yoga in de Oosterkerk

Of je nu een beginner of een doorgewinterde yogi bent, je bent welkom tijdens de wekelijkse Jivamukti yogales op zaterdagochtend van 10:00-11:30 uur.

Je kunt in deze vinyasa (flow) les een goed afgeronde, creatieve āsana practice (fysieke houdingen) verwachten met aandacht voor de details; mondelinge, en als je wilt hands on, assists. De vijf pijlers van Jivamukti Yoga: shastra (de oude yogafilosofie); bhakti (spirituele toewijding); ahimsa (geweldloosheid); nada (muziek en mantra) en dhyana (meditatie) komen allemaal aan bod. Je loopt na anderhalf uur vol energie naar buiten!

Over Yogabrigade

Sharon Bartels is een 300 uur Jivamukti® Yoga gecertificeerde docent en Relax and Renew level 1, Restorative Yoga docent (lerarenopleiding met Judith Hanson Lasater en Lizzie Lasater). Daarnaast heeft zij zich verdiept in Experiental Anatomy met Judith Hanson Lasater en Qigong voor yogaleraren met Mimi Kuo-Deemer.

Inschrijven voor een les kan hier: https://widget.fitogram.pro/yogabrigade/?w=/list-view

Meer info op https://yogabrigade.com/