vrijdag 10 april 2020 20:00-21:30 uur

Vanwege de nieuwe maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan zijn alle in de Oosterkerk geplande concerten tot 1 juni 2020 afgelast. Wij hopen de concerten, of een deel daarvan, later in te halen en laten het weten als er daarover meer duidelijk is.

Duo _OF CLOUDS speelt samen met cellist Ernst Reijseger eigen composities en improvisaties waarin de zachte klanken van een akoestische piano en een cello samensmelten met elektronische texturen, obsessieve beats en droomachtige beelden.

Alessandro Mazzieri en Luca Sguera ontmoetten elkaar in Siena in 2015. Sindsdien hebben ze vaak het podium gedeeld in verschillende projecten (Cocoon, Lilac for People, AKA) en vormen ze samen het duo _of clouds. Het huidige project is geboren en ontwikkeld in Amsterdam, de stad waar ze de Nederlandse cellist Ernst Reijseger ontmoetten. Dit concert in de mooie Oosterkerk is de eerste officiële uitvoering van het trio.

Uitvoerenden