dinsdag 6 maart 2018 20:00-21:30 uur

Vier jonge musici – afkomstig uit Indonesië, Frankrijk, Ecuador en Nederland en studerend aan het Conservatorium van Amsterdam – verzorgen op dinsdag 6 maart een concert in de Oosterkerk in Amsterdam.

Sopraan Marion Dumeige en mezzosopraan Sterre Kooi ontdekten tijdens een project op het conservatorium dat hun stemmen goed bij elkaar pasten. Voor dit concert besloten zij pianisten Stephanus Harsono en Aarón Ormaza mee te nemen, die hen deze avond zullen begeleiden. Het precieze programma blijft nog even geheim, maar er zal vanavond vooral repertoire klinken uit verschillende opera’s. Componisten als Strauss, Bizet, Massenet en Mozart passeren de revue. De dames presenteren allebei een soloprogramma, maar zullen ook zeker samen te horen zijn. Toegang gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

 

Concerten in de Oosterkerk

Minstens drie keer per maand is er een gratis concert in de Oosterkerk. Op één zondagmiddag van de maand een koffieconcert en op de eerste dinsdagavond en één vrijdagmiddag van de maand treden (oud-)studenten van het Conservatorium van Amsterdam op. Deze concerten worden naast subsidie van de Werkgroep Kunst & Cultuur Oostelijke Binnenstad mogelijk gemaakt door uw vrijwillige bijdrage.

 

Bereikbaarheid

OV: Bus 22 stopt op loopafstand van de Oosterkerk: halte Wittenburgergracht

Parkeren in de buurt:
ma-za 9.00-21.00 uur – 3 euro per uur
zon- & feestdagen – gratis

Uitvoerenden